top of page
SWIMYIN header nainen vol 3.png

Missio

Auttaa ihmisiä uimaan paremmin, lisätä tietoisuutta vapaauinnista, sekä opettaa ihmisiä havainnoimaan omaa kehitystään.

Visio

Kehittää maailmanlaajuinen opetusmetodi, jonka avulla uimarit kehittävät itse itseään kehotietoisuuden avulla. 

PRODUCT POSITIONING
swimrun.png

Miksi Swimyin perustettiin?

Kaksi yleisintä kysymystä, jotka meille esitetään ovat:
1. Miten saisin lisää vauhtia?
2. Miten saisin vapaauinnista helpomman tuntuista?

 

Monet kokevat vapaauinnin melko turhauttavana, koska kehittyminen on haastavaa. On kokeiltu harjoitella enemmän ja kovempaa, mutta vauhti junnaa paikallaan. Vastauksia yritetään etsiä YouTubesta, eri valmentajilta, mutta haluttua ratkaisua ei tunnu löytyvän. Tähän ongelmaan olemme halunneet löytää ratkaisun. 

Oppimisen prosessi on ikuinen, eikä täydellisyyttä ole olemassa. Kehitimme pitkän tutkimustyön ja valmentamisen jälkeen uuden tavan oppia - Swimyin metodin.

Miten kaikki alkoi?

Kaikki alkoi noin kahdeksan vuotta sitten, kun Sebastian seurasi kuinka kilpauimarit etenivät vedessä vaivattomasti 1:20 min/100 m keskivauhtia (13:20 min / 1 km). Hän alkoi pohtia olisiko triathlonistilla tai motivoituneella kuntouimarilla mahdollista uida yhtä vaivattomasti ja nopeasti kuin kilpauimarit, ilman että tarvitsisi harjoitella kaksi kertaa päivässä, kuutena päivänä viikossa.
Vastaus on ei.

Olemme rehellisiä ja toteamme, että 1:20 min/100 m keskivauhtiin vaaditaan muutakin kuin tekniikkaa. Se vaatii vuosia määrätietoista harjoittelua ja omistautumista lajille. Olemme kuitenkin varmoja, että 1:30-1:45 min/100 m keskivauhti on mahdollista lähes jokaiselle, kun ymmärtää miten ja miksi jotain tehdään sekä harjoitellaan oikeita asioita laadukkaasti ja keskittyneesti.

Vuosien tutkimisen ja eri metodien kokeilemisen jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että perinteinen drillien kautta oppiminen on hyvin haastavaa monelle. Täytyi olla joku yksinkertaisempi ja nopeampi tapa kuin esimerkiksi potkia kylkiuintia vuodesta toiseen, kehittymättä lainkaan.

 

Vastaus nopeampaan kehittymiseen syntyy näkemisen, ymmärtämisen ja tuntemisen kautta. 

Tutustu Swimyin filosofiaan.

Seba.png

Sebastian Dannberg

Swimyinin metodin kehittäjä / Founder / CEO
Olen vapaauinnin tekniikkaan intohimoisesti suhtautuva valmentaja Helsingistä. Yli kymmenen vuoden ajan olen kuvannut ja analysoinut kilpauimareiden, triathlonistien ja swimrun harrastajien tekniikkaa. Käänteentekevä hetki oli, kun ymmärsin kehotietoisuuden voiman. Parasta on oppilaani, joiden avulla opin koko ajan lisää uinnista ja elämästä.
SWIMYIN PALLO3.png

Niko Nieminen

Valmentaja / Swimyinin co-founder
Olen vapaauinnin tekniikkaan intohimoisesti suhtautuva valmentaja Kauniaisista. Parasta on huomata miten jatkuva kehitys vie sekä minua että uimareita kohti omia unelmia. 
Untitled design (25).png
Arska.png

Aki Hurula

Valmentaja / Swimyin co-founder
Olen Savon sydämen uniikki uintivalmentaja. Nautin uinnin opettamisesta ja siitä, kun oppilaani kokevat oppimisen tunnetta. Samaa oppimisen tunnetta haen jokaisessa omassa harjoituksessani, tiedostaen etten ole ikinä valmis. Swimyin on mahtava matka, joka ei pääty koskaan. 
bottom of page